CPH:DOX 2018
 • CPH:DOX TIL FREDERIKSBERG

  En af de største dokumentarfilmfestivaler i verden kommer snart til Frederiksberg. Det sker når CPH-DOX - Copenhagen International Documentary Film Festival - i samarbejde med Aveny-T præsenterer et ugelangt program på teatret fra den 21. marts - 25. marts. Koncerter, film, debatter, fester og mad vil være en del af det man vil kunne opleve på Aveny-T under festivalen.

  Billetter købes på CPHDOX.dk 

   

  Det samlede program på Aveny-T under CPH:DOX ser således ud:

  Ons. 21/3 Kl. 19.00

  Filmvisning af ’Eating Animals’ + livetransmitteret debat.  

  Jonathan Safran Foer kommer selv(!!) og er med i en debat om kødindustrien. Jonathan Safran Foer debattere om kødindustrien sammen med kok Nikolaj Kirk, prof. Andreas de Neergaard og filmskaber Phie Ambo. Debatten livetransmitteres ud til biblioteker landet over.

  Læs om filmen her  

   

  Tors. 22/3 kl. 18.00

  Event/talk + Filmvisning af ‘Sakamoto Night' feat. Mikael Bertelsen og August Rosenbaum’ med te, sushi og sake.

  Læs om filmen her 

  Tilmeld dig FB event her 

   

  Tors. 22/3 kl. 21

  Koncert + efterfest i Kellerdirk med 'Lust For Youth' (kurateret af The xx)

  Læs om koncerten her 

   

  Fre. 23/3 kl. 18.00

  Filmvisning af 'The Milk System' + debat + miniefterfest

  Kom til efterfest i Kellerdirk med Jørgen DeMylius' mælke-dj-set: The Global Milk Party.

  Læs mere her 

   

  Fre. 23/3 kl. 21.00

  Audiovisuel koncert med 'CTM' + 'Yangze' + 'Irrelevantbitch101' 

  Læs om koncerten her 

  Tilmeld dig FB event her 

   

  Lør. 24/3 kl. 16.30 

  Filmvisning: 'The Ancient Woods' + debat

  Læs om filmen her

   

  Søn. 25/3 kl. 17.00

  Filmvisning af 'Jane' + debat

  Film om Jane Goodall og debat med bla. Dan Jørgensen

  Læs om filmen her

   

  CPH:DOX blev grundlagt i 2003 af festivalens nuværende direktør, Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse voksede festivalen fra et besøgstal på 14.000 i det første år til CPH:DOX 2017, hvor CPH:DOX slog alle rekorder med et totalt besøgstal på 97.500. CPH:DOX fortsætter med at udvikle sig og vokse. Med afsæt i dokumentarfilmen sigtes der mod at bygge bro samt skabe nye kreative perspektiver og krydstænkning mellem film og en bred vifte af relaterede kunst- og medieformer. Det er bl.a. dette nytænkende festivalformat, der på rekordtid har gjort CPH:DOX til én af verdens største publikumsbegivenheder inden for dokumentarområdet. 

   

  Aveny-T skal som byens teater udfordre os på, hvad teater er, og i særlig grad række ud til det yngre publikum. Det, tror jeg, at samarbejdet med CPH:DOX vil bidrage til, så jeg er rigtig glad for, at det er kommet i stand. Det bliver en spændende uge, som man godt kan begynde at glæde sig til allerede”, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget på Frederiksberg, Simon Aggesen (C) 

   

  Jeg er rigtig glad for at det er lykkes CPH:DOX at skabe et så fremragende program på Aveny-T. Jeg håber at dette bliver en tilbagevendende begivenhed at vi er en del af festivalen de kommede år,” siger teaterchef Jon Stephensen