Er du blevet anderledes
 • Tiden bevæger sig, men skrift står stille. Vi kommer over den kæreste, der slog op på mail. Vi får et nyt job efter fyresedlen. Vi følger recepten fra lægen og bliver raske. Men ordene forsvinder aldrig. Det er ofte de ting, som er svære at tale om, vi vælger at skrive. Derfor kan det også være svært at tale om de meddelelser, vi modtager på skrift, og vi er mange, både unge og ældre, som føler os alene med disse oplevelser. Det vil vi gerne komme til livs. 

  Forestillingen ER DU BLEVET ANDERLEDES giver et indblik i nogle helt unikke fortællinger, som samtidig viser sig at være lige så universelle.

  ER DU BLEVET ANDERLEDES er en collageforestilling baseret på samlingen BREVE SØGES, som blandt andet indeholder breve, SMS’er, sedler og mails, indsendt af anonyme danskere, forvaltet af projektleder Mille Nor Koefoed og iscenesat i samarbejde med Oline Zilstorff.

  Der er udvalgt omkring 35 breve fra samlingen, og i løbet af forestillingen møder vi både kærestepar, kammerater, tvillinger, forældre, fremmede og fjender – til fælles har de, at de alle vil hinanden noget og har noget på spil. 

  I spilledagene udstilles et uddrag af samlingen BREVE SØGES i teatrets foyer. Udstillingen er gratis og åbner to timer før forestillingen starter. 

   

  SPILLETIDER:

  1. 15. oktober 2020 kl. 20:00
  2. 16. oktober 2020 kl. 20:00
  3. 17. oktober 2020 kl. 20:00

  PÅ AVENY-T

  Tekst og iscenesættelse MILLE NOR KOEFOED og OLINE ZILSTORFF 

  Producent DONNA DONNA i samarbejde med EMIL HYLDEBORG

  Medvirkende MARIE BODA og MARTIN NIELSEN 

  Dramaturg IDA J. R. HOMILIUS 

  Musik FREDERIK LEVIN RASMUSSEN 

  Lyd- og lysdesign BALDRIAN SECTOR 

  Plakat FERNANDO AIRES IMBIRIBA

  En særlig tak til KAMILLE JAHNCKE og resten af kollektivet RØD DU(E) samt FÆLLESSKABET ØSTERS. 

  Tak til alle jer, der har delt jeres historier. 

  Forestillingen er støttet af FREDERIKSBERG FONDEN og ODENSE KOMMUNE, KULTURPULJEN.